|
|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása

Gabó, 2018-07-17 12:43:11
Sziasztok, szeretnék érdeklődni, hogy gépészmérnökként 18 éves tapasztalattal milyen eséllyel tudnék Kanadában dolgozni? Végigjártam a szamárlétrát: operátorként kezdtem, után CNC technikus, CNC programozó, folyamatmérnök, most project menedzseri pozícióban dolgozom. Angol nyelvet naponta 2-3 órát használom konferenciákon. Amerikai multi cégnél dolgozom. Köszönöm előre a válaszotokat. Üdv.: Gabó
Tori, 2018-06-13 20:58:38
Sziasztok! Gyógytornász hallgató vagyok jelenleg, miután végeztem pár évet szeretnék itthon dolgozni - tapasztalatot szerezni és utána megpróbálni kiköltözni Kanadába. Ez mennyire megvalósítható? Gondolkodtam rajta, hogy esetleg az MSC-t már kint végezném el, habár ehhez elég sok anyagi forrás kell plusszba. Nagyon hálás lennék, ha írnátok pár tanácsot! További szép napot!
Zoli, 2018-04-26 19:59:16
_span style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 20px"_Üdv mindenkinek! Csak èrdeklődès szintjèn szeretnèm kèrdezni,hogy erdőmèrnöki ès faipari mèrnöki diplomàval nèmet èsangol nyelvvizsgàval Kanadàban lehetne munkàt talàlni? Köszönöm vàlaszotokat! Zoltàn_/span_
Adamnak, 2018-04-25 12:33:54
Itt kell kezdeni a keresest: https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html Nezz bele az Express Entry programba, szoftverfejlesztokent lehet eselyed hogy skilled worker-kent megkapd a PR statuszt.
adam543, 2018-04-25 07:53:36
Sziasztok! Még nagyon új vagyok a témában, azonban a páromban es bennem felmerült, hogy szeretnénk kimenni külföldre, és megfordult a fejünkben hogy Kanada egy ideális hely lenne számunkra tobb szempontból is... Mint mondtam, még nagyon az információ gyűjtő fázisban áll a dolog, azonban bevallom őszintén nem igazán tudom hogy hogyan kellene elkezdenem az egész történetet. Én szoftver fejlesztőként dolgozom már 2 éve, van egy egyetemi bsc diplomám az SZTE-ről, még a párom még tanul, Õ a biológiai doktori tanulmányait szeretné esetlegesen kint elvégezni. Tudnátok nekem tanácsot adni a témában, mert bevallom nem igazán tudom hogyan kellene neki kezdenem a dolognak. Üdv, és szép napot mindenkinek!
Linda, 2018-04-12 22:15:41
Joe42-nek, Elfelejtette a... - teljes nevét, - címét, e-mail cimét - telefonszámát... ...elküldeni, hogy az illegálisan Floridába csábított áldozatai a várható kudarc miatt HOL találkozhatnak a nadrágja "hátuljával"? Linda
Joe52, 2018-04-12 18:51:34
_div_T. Canadaba vagyó honfitarsak, kerem ne halgassatok erre a Linda noszemelyre, igazi fideszmagyar, sut belole a "joindulat", mintapeldaja a tipikus magyar bugrisnak aki kijutott valami modon, 3 honap mulva mar a madszart is torve beszeli, mert o mar akkora canadian citizen.:) Latogassataok amerikai magyarok forumait, kulfoldi oldalakat, de legbiztosabb kimenni-te sem adnal munkat egy arcnelkuli valakinek a vilag masik felebol, ha kint vagy, szemelyesen sokkal konnyebb, 1 het alatt talalsz. Canadaban nehezebb feketen, en inkabb USA-t ajanlom, itt Floridaban csak az nem talal melot, aki nem is akar, es mindig sut a nap, bar ezt a klimat nem mindenki birja. En 10 eve mentem ki feketen, ma mar legalis vagyok, bejelentett munkaval, az elso 1 ev kemeny esz, de haazt kibirod es nemi szerencsevel, nem kell egy balkani putiban leelned az eleted, szoval kalandra fel, egyszer elunk! Udv. Joe bacsi, Jacksonville, Florida_/div__div_ _/div__div_PS: Dear Linda, mi az hogy NE TEGEZZEN, OMFG, Canadaban talan magazodsz, ezek szerint az alapfoku angollal sem vagy tisztaban, you stupid bitch.:) _/div__div_ _/div_
Zoli, 2018-04-06 23:00:22
Üdv mindenkinek! Csak èrdeklődès szintjèn szeretnèm kèrdezni,hogy erdőmèrnöki ès faipari mèrnöki diplomàval nèmet èsangol nyelvvizsgàval Kanadàban lehetne munkàt talàlni? Köszönöm vàlaszotokat! Zoltàn
Linda, 2018-04-01 15:21:56
Steve-nek, NE TEGEZZEN ! Szakmája neve angolul(szerintem nélkülem is tudja): Licensed plumber technician Munkavállalás feltételei Kanadában ITT: https://www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship.html
a "Work"-címszó alatt. Munkakeresés (például) ITT: http://kijiji.ca/ ...majd várost/körzetet választani és beírni a szakmája nevét ...és kész. A "licensed" AZT JELENTI, hogy VAN kanadai licensze/engedélye ebben a szakmában dolgozni, mert e' nélkül hozzá sem nyúlhat semmihez sem!!! ...továbbá legyen az is TUDATOS, hogy munkavállói vízum NÉLKÜL azonos feltételekkel dolgozhat Kanadában, mint egy kanadai fütésszerelö Magyarországon... SEHOGY!
Tehát röviden: Work Visa(munkavízum) ÉS kanadai licensz Üdv: Linda
Steve, 2018-04-01 08:48:26
Sziasztok! Egy kis információra lenne szükségem. 3 év szakmunkásképző iskolát végeztem és központi fűtés szerelő vagyok. Azt szeretném megkérdezni hogy tudja e valaki hogy ez a szakma milyen szakmának felelne meg Kanadában. Hová sorolnák, illetve milyen lehetőségek lennének arra hogy hívatalosan a szakmában (fűtésszerelőként vagy akár vízvezeték szerelőként) dolgozhassak. Van e valakinek evvel kapcsolatba valamilyen tapasztalata. Minden építő jellegű hozzászolást meg köszünük.
Leslie, 2018-03-12 05:56:54
tolikkk, 2018-02-04 06:58:50
Hello.
Linda, 2018-01-08 17:55:21
to "SZ". - "Ha valaki esetleg tud javasolni valamit, szívesen várom a válaszát." European Union
Sz, 2017-12-27 21:55:15
Sziasztok! Jelenleg szervizmérnökként dolgozok már 2 éve, előtte pedig 3,5 évig dolgoztam autóiparban elektromos karbantartóként. Teljes munkaidős munka érdekelne elsősorban autóiparban. Néztem több oldalt is, de sajnos nem tálaltam semmi egyértelműt. Ha valaki esetleg tud javasolni valamit, szívesen várom a válaszát. Üdv!
Pesta, 2017-12-13 10:01:40
Sziasztok mindenkinek.aki már kinn él és azoknak is akik most szeretnének kimenni,a kérdésem annak szól aki tud rá válaszolni,én Kőműves és vasbeton szerelő szakmunkás vagyok és ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni remélem olvassa olyan valaki aki tud ebben nekem valami biztatót mondani,Angolul sajna nem tudok,a választ előre is köszi,mindenkinek szép Kanadai létet.
| Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
| Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|