|
|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása

Árpi, 2013-03-19 11:52:40
Sziasztok Arról szeretnék érdeklődni,hogy milyen lehetőségek lenne Cnc forgácsoló szakmában elhelyezkedni Kanadában. Már nagyon sok helyen érdeklődtem de sehol sem kaptam érdemi választ,csak olyanok érkeztek,hogy nem tudnak segíteni semiben. A lakatos munkát is válalnék kint,sajnos nem szakmám,de már 1 éve dolgozom benne. 23 éves vagyok,nagyon hálás lennék ha tudna valaki segíteni.
Tamás, 2013-03-09 22:09:15
Kémia- fizika szakos MSc. tanárként sok évi tanítási gyakorlattal, perfekt szakmai angol nyelvtudással keresek állást a következő tanévre Kanadában. Tud valaki segíteni ebben?
Laci, 2013-03-05 09:41:29
Sziasztok! Kanadában szeretnék munkát vállalni, gyári csomagoló, vagy raktárosi munkakörbe. Hosszútávra. Kérem akinek információja van, és nem rest megosztani, annak megköszönöm... Üdv: Laci E-mail.: holac31@hotmail.comTel.: +36309107093
gyöngyi, 2013-03-01 09:59:54
sziasztok. Kanadában szeretnék munkát válalni bejáronő vagy takaritas vagyis minden féle munka érdekel ha valaki tud segiteni kérlek segitsetek előre is köszönöm.
attila, 2013-03-01 09:41:25
sziasztok még annyit szeretnék kérni aki tud segiteni hogy milyen papirokra van szükség hogy letelepedni tudjak kanadában kőszi attila. csak az irjon aki tud valamit segiteni.
attila, 2013-03-01 09:34:10
sziasztok.Én is munkat keresek kanadában de már látom előre hogy csak magamra számithatok
Gabca, 2013-01-26 16:22:24
Kedves SVEN! Köszönöm az infót sokat segített és lassan neki is kezdek a papírmunkának, hogy minnél hamarabb indulhassunk az új úton. Mégegyszer köszönöm.....
Sven, 2013-01-23 10:14:37
Kedves Gabca! Megadnám egy blognak az elérhetőségét, amely blogot Kanadában élők szerkesztettek csak abból a célból, hogy leírják mi szükséges és hogyan működik a kanadai munkavállalás és letelepedés. A blog címe: http://hellokanada.blogspot.hu/ Remélem hasznos lesz! Üdv
Gabca, 2013-01-18 13:54:18
Kedves Shaman! Mi is mostanában szeretnénk kimenni a férjemmel és a kislányunkkal Kanadába. Érdeklődnék mi a folyamata a kinti munkavállalóinak és ahhoz hogy letelepedjünk milyen papírok szükségesek. Ha tudsz bármi infót adni nagyon megköszönném....
Bence, 2013-01-15 19:57:26
Üdvözlök mindenkit! Én most nyáron szeretnék kimenni körülbelül 2 hónapra , és ez alatt szeretnék dolgozni is. Egyetemista vagyok és rokonokhoz mennék ki. Nem tudom milyen módja van ennek. Milyen papírok kellenek ehhez? Nekem is szükségem lesz munkavállalási engedélyre?
Nani, 2013-01-03 23:13:59
Útász, 2013-01-03 23:06:46
Swiss, 2012-12-26 19:00:34
Sziasztok! Boldog Karácsonyt Kívánok először is mindenkinek! Én egy jelenleg Svájcban élő Magyar állampolgárságú lány vagyok. A fórum olvasása közben a saját esetem jutott eszembe. Sajnos azt látom, hogy az emberek 90%-a mások segítségére vár, és álmodozik. A kérdésem az lenne, hogy miért? Miért várjátok, hogy majd itthonról bárki is tud munka ügyben segíteni? Ha esetleg a kérdezők 15% kimegy mert valaki az mondta, hogy menjen ide vagy oda, és esetleg nem jön be, akkor kit is fog okolni? Természetesen nem saját magát! Nekem sem volt egyszerű mindent itthon hagyni, de nem vártam, hogy majd más kitapossa nekem az utat! Elindultam egyedül. Nem volt egyszerű egy pillanatra sem. Idén 4 országban dolgoztam, nem találtam a helyemet, de mindezt egyedül. Szerintem nem szabad elvárni másoktól hogy helyettünk próbálkozzanak. Egy szónak is száz a vége, szóval tervezem, hogy Kanadába utazom jövőre, ezért sok fórumot olvasgatok, de hamar feladom, mert mindenhol csak a "siránkozás" megy munkakeresés ügyben. Kérlek Titeket utazni vágyók, Menjetek! Ne várjátok a csodát!
érdekl?d?, 2012-12-21 17:35:35
Üdvözletem! Arról érdeklődnék, hogy Kanadában mennyire van hiány vegyészmérnökökből és biológusokból? Jelenleg gyógyszeriparban dolgozom, angol nem akadály a francia alapszinten megtanulható, ha van motiváció.
Útász, 2012-12-16 20:32:29
| Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
| Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|