|
|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása

Lina, 2012-03-21 13:53:09
Sziasztok! A párom és én pék szakmunkások vagyunk, munkát keresünk, kijutási lehetőséget, csak a kezdethez( nem anyagi) egy kis segítséget, a nyelvet most tanuljuk. Aki tud valamit, legyen szives írjon! E-mail: plazanyuszi@citromail.hu Előre is köszönöm!
den, 2012-03-12 10:24:07
Karcsika hát hogyakarsz te Kanadában dolgozni,ahoz munkavizum kel ,ha nincs elöb vagy utob nyakoncsipnek,hát kelez neked,és a büdös életbe benem teheted a lábbad Kanadába,ezeket a sógorodnak tudni kéne,a sógor miért nemtud segiteni .
Dr. PdK, 2012-03-11 22:17:25
Karesz, Az internet vilagaban a NAGYBETU ORDIIITOZAAAAASNAK SZAAAAMIIIIIT!!!!
Vancouver-ben illegalis (torvenytelen) munkat a Main Street-tol KELETRE lehet kapni, ott nem kernek munkavizumot vagy mas okmanyt. A forumokon a szemelyes azonositok, um(ugy mint) teljes nev, e-mail cim TILOS !!! A Forumokat nem csak a levelezok es beszelgetok olvassak... nem biztos, hogy ezt On erti.... Kanadaban a Rendorseget es/vagy a Bevandorlasi Hivatal-t telefonon hivni nem arulkodas, hanem allampolgari kotelesseg es a kanadaiak ezt meg is teszik...
Karesz, 2012-03-11 21:47:27
ÜDV MINDENKINEK,JELENLEG KANADÁBAN VAGYOK,EGÉSZ PONTOSAN VANCOUVERBEN,SOGOROMÉKNÁL VAGYOK ELSZÁLLÁSOLVA. HA ESETLEG VALAKI TUDNA MUNKÁBAN SEGÍTENI ANNAK NAGYON HÁLÁS LENNÉK. BÁRMILYEN MUNKÁT ELVÉGEZNÉK. EMAIL CÍMEM nagykaresz74@gmail.com Nagy Károly
, 2012-03-08 17:16:19
Szerbusz aj. a nl293619@gamil.com címen megtalálsz.
aj, 2012-03-07 18:27:57
Tisztelt tiens! Meg szeretném tudni, hogy miként lehet Önnel kapcsolatba lépni? Válaszát köszönöm!
..,.,, 2012-03-06 20:14:04
Karcsi, 2012-03-06 16:55:24 udv Karcsi! kanadai cegeknel erdeklodj, ha ott szeretnel dolgozni.
Karcsi, 2012-03-06 16:55:24
Sziasztok! Én jelenleg programozóként dolgozom és érdekelne lenne e esélzem Kanadában munkavállalásra? Az angolt közepes szintem beszélem, és hova lehet fordulni munkakeresés céljából?
tiens, 2012-03-05 18:10:55
Kedves Dr. PdK. Nem hiszem, hogy bármiféle magyarázattal tartozom önnek így ismeretlenül. Akik ismernek személyesen azok eddig nem csalódtak bennem. Igaz nem is szoktam felelőtlenül ígérgetni.Akik eddig kapcsolatba léptek velem azoknak segítek amiben tudok. Mert még én nem felejtettem el, hogy nekem milyen volt a kezdés itt Kanadában.
Dr. PdK, 2012-03-04 21:39:40
"tiens", - "osszetartas", "segites"... Ahogyan a suszter szokta mondani, "beszelni konnyu, azt ulve is lehet". Megtenne, kerem, hogy JO PELDAT MUTAT erre?
András, 2012-03-04 16:36:47
Sziasztok!Érdekesnek találom ezt az oldalt,felkeltette nekem is az érdeklődésemet munkavállalás Kanadában.Azt szeretném megtudni tőletek ,hogy költöztetö-csomagoló szakmában mennyi esélyem van elhelyezkedni az országban.Társalgási szinten beszélem az angolt de van még mit csiszolni rajta.Amúgy 44 éves vagyok.Előre is köszönöm válaszotokat!Üdv mindenkinek.
vica, 2012-02-28 23:44:52
Kedves Ede! Nem tudom, hogy olvassa e még a bejegyzéseket, de láttam, hogy takarítóként dolgozik egy hotelban. Tervezem a kanadai munkavállalást. Jelenleg egy óceánjáró hajón dolgozom szobalányként. Szeretnék most már szárazföldön. Tudna adni elérhetőséget a munkáltatóhoz? Köszönöm
bdave24, 2012-02-24 06:18:53
Ertem es koszonom. Azt is olvastam hogy nincsen nagyon kulombseg a plumbing csovek es rendszerek az Usa es Kanada kozott. Sok futest es gazt is szerelek amit ugy gondolok(es remelem) hogy szinten elony lehet. Magyarorszagon 4 evig volt egy maganvallalkozasom amit a USA-ban valo munkaert feladtam.Ott is Viz,gaz futes szerelessel foglalkoztam es elmentem egy gyors talpaloi solar system tanfolyamra,de sajnos ha jol sejtem akkor Kanada az nem a legjobb piac a nap kollektorokra. Az itteni munkam 80%-ban inspected a city altal. Az area codoknak megfeleloen amit ebbol szeretnek kihozni az csak annyi hogy nem is tudnek trehany es rossz munkat csinalni mert ehen is halnek valoszinu. Azt remelem hogy Kanadanak szuksege van meg az ilyen szakemberekre. Koszonom az informaciot! Tisztelettel: B.David
ASD, 2012-02-24 05:59:56
Hello David,
Vizvezetek szereles: altalaban ups and downs foleg construction, foleg nagyvarosokban uj epitkezesek korul, de ezt tudod nagyon jol, gyakorlatilag ugyan az mint az USA.
bdave24, 2012-02-24 05:35:34
Szep jo estet! Meg sajnos nem hallottam roluk,de mindenkepp megnezem az oldalukat. Elnezeseteket kerem,de amikor irtam hogy sajat truck-om van akkor nem hegeszto truck-ra gondoltam. Ahogy korabban irtam elsosorban plumbing munka erdekelne de nem ilyedek meg a hegesztestol sem.Ahogy latom az en tudasom az bizony nagyon keves volna a Kanadaban levo hegesztoi munkakhoz.Amivel nem voltam tisztaban,de elnezesuket kerem de nem adnam fel ilyen konnyen. Sokat olvastam a kanadai bevandorlokrol akik par het eredmenytelen probalkozas utan feladtak es vissza is utaztak magyarorszagra, en diszkreten szeretnem megjegyezni hogy nem tartozom kozejuk.En ugy gondolom hogy aki keres az talal es ne azt gondoljak hogy nagykepuseg beszel belolem.Ez egyaltalan nem igy van.Csak probalkozom es nagyon remelem hogy eredmennyel jarok. Nagyon orulok hogy ratalaltam erre a forumra mert hala onoknek mar sokkal tobb informaciot gyujtottem mint az elozo heti olvasasom alatt.Koszonom! Ahogy korabban irtak oszintenek kell lennem veluk (ez is volt a szandekom) es meg osztom veluk a kepessegeimet,tudasomat. Azert irtam mind ezt nagy onbizalommal mert tisztaban vagyok a magyar munkavallalok vagy munkakeresok nagy reszenek a kepessegeivel. Sajnos a sajat tapasztalatom az hogy 80%-uk csak beszel a levegobe es nem ertenek egyaltalan semmihez vagy legalabbis nem ahoz amit allitanak.Jomagam is tobb magyarorszagrol erkezo sracot is megprobaltam alkalmazni akik vidaman mondtak hogy tudnak mindent a viz es, vagy villanyszerelesrol de azt kell mondanom hogy csak probaltak eladni magukat es vesztegetni az en es a sajat idjuket. Azt sem bannam ha ezt az eltero hegesztoi szakmat az alapoktol kellene elkezdenem persze realisan latom a dolgokat es nem keregetnek 80$ koruli oraberet es mint mondottak a tudasom nagyon hamar kiderulne. Azt tudom hogy nagyon kemeny munka a hegesztes Esetleg a vizvezetek szerelesrol van valami informacio amit megosztananak velem?talan arrol talaltam a legtobb allasajanlatot. Foleg a Craigslist-en. Tisztelettel: B.David
| Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
| Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|