|
|
|
|
|
Fórum » Kanadai vízum» Új hozzászólás írása

nikol, 2012-03-03 15:33:45
Sziasztok! Engem az érdekelne,hogy már bevezették e Canadaba a vizumot? Előre is köszönöm a választ!
ASD, 2012-02-29 17:01:56
Amina, 2012-02-27 13:01:54 Sziasztok! Mennyi idő alatt kaphatunk vízumot? A férjem Canadai - Magyar állampolgár.
SZIASZTOK !!! Hat az bizony korulbelul ugyan annyi ideig tart mint egy Kanadaban tartozkodo Magyar - Canadai allampolgarnak a magyar vizum megszerzese...
Amina, 2012-02-27 13:01:54
Sziasztok! Mennyi idő alatt kaphatunk vízumot? A férjem Canadai - Magyar állampolgár.
zsanett, 2012-02-23 00:07:19
tisztelt uram!(mert a magázodás önnek jobban tetszik) nekem csak kérdésem volt,önhöz illetve azokhoz a emertársaimhoz ,aki válszt tud nyujtani nekem! köszönöm, kissé nyers illetlen modorát!remélem nem okoztam önnek kellemetlenséget! tisztelettel!
zsuzsu, 2012-02-22 10:22:19
Dr.PdK, az officer bepecsetel egy idopontot, hogy akkor oszerinte meddig tartozkodhat az ember legalisan kanadaban. de ez semmit sem jelent, ettol meg barmeddig kanadaban lehet tartozkodni, lehet kozben munkaadot talalni, meghazasodni stb stb.
Dr.PdK, 2012-02-21 23:30:13
A levelem cime: "A Nyuszi es a puska." sziasztok -> Holgyem, ne tegezzen! - "amikor megyek látogatoba a barátaimhoz a vámon be kell e mutatnom valamennyi pénzt" -->> A VAM-ot nem erdekli az Onnel levo penzosszeg... csak a csomagja tartalma... es a repulogepen elore kitoltott VAM-aru Nyilatkozata... de mielott a VAM-tiszt mellett elhaladna, elotte van egy "kotelezo megallo". Ugy ertem, ahogyan leirtam, NINCS VALASZTASI LEHETOSEGE, az utlevelevel a kezeben MEG KELL ALLNI az OFFICER-nel. OTT fog erre (az Onnel levo penzre) vonatkozo kerdest kapni. Ha az officer keri, MEG KELL MUTATNIA az Onnel levo oszeget, hogy bizonyitsa, el tudja sajat magat tartani. Tehat, NEM "valamennyi" penzt, hanem, ha jol emlekszem napi $100 CAD-ot. - "látogatoba megyek," -->> Erezze jol magat! - "de még pontosan nem döntöttem el mennyi idöt is fogok ott maradni náluk!" -->> Itt, Kanadaban NEM A NYUSZI VISZI a PUSKAT !!! Nem On donti el, hogy meddig maradhat Kanadaban... hanem az "officer"!!! Ha nem forditjak azonnal vissza a hatarrol, akkor az officer bepecseteli az erkezes napjat es kezzel beirja az utlevelbe, hogy meddig maradhat.
zsanett, 2012-02-21 22:40:22
sziasztok! még egy kérdésem lenne!amikor megyek látogatoba a barátaimhoz a vámon be kell e mutatnom valamennyi pénzt,hogy miböl fogom ott eltartani magam?látogatoba megyek, de még pontosan nem döntöttem el mennyi idöt is fogok ott maradni náluk! köszönöm !
Dr.PdK, 2012-02-19 15:56:55
Tisztelt "laki", Szives engedelyet kerem, hogy bemutassam Onnek a sajat billentyuzeten, a legalso sorban levo "Space"-billentyut (Bezzeghy Samuel kisiparos alkotasat), tudja, azt a nagyon hosszu billentyu-t, amit pl a mondatok kozott lehetne hasznalni, mint szeparator-t(elvalaszto ür, space). Ettol jobban olvashato amit ir, a mondatok, mint gondolatok szebben elkulonulnek.
Es most lassuk a levelet: - "segítségét kérni" -->> Keres nelkul hajlando vagyok (Onnek is) segiteni, ha kell felhivom a Mento, Rendorseg, Tuzoltosag szamat... de semmi tobbet! A "segitseg", segiteni"-szo ma, 2012-ben teljesen mast jelent, mint evtizedekkel ezelott. Altalaban csak egy szofordulat, valodi tartalom nelkul. A mai jelentese, beprobalkozas lehuzni valakit, sanda kerdesek valodi okat elfedni, jogtalan, meg nem erdemelt elonyhoz jutni. - "kanadai munkavállalási engedélyen (temporary work visa)feltüntetik az útlevél számát is ?" -->> Onmagaban a kerdes is "illatozik". A work permit hasonloan keszul, mint a bankjegyek, tehat scanner, Photoshop es szines laser- nyomtato nem elegseges "felszereles". Minden batorsagomat osszeszedve kerdezem, hogy Onnek a gugli(www.google.ca) nem jobarat? Billentyuzze be majd a BAL-FELSO sarokban kattintson az "Images"-cimre es billentyuzze be azt, hogy "canadian temporary work permit", NE hasznalja az idezo-jelet, DE HASZNALJA a SPACE-billentyut (3-szor), ahol kell, es kerem, hogy a billtyuzes utan ne feledje el megnyomni az "Enter"-billetyut! - "...vagy nem?..." -->> MINDEN VIZUM, SZEMELYRE SZOLO, tehat "maga" a kerdes is mutatja, hogy ezt a kerdest On nem merne feltenni a Konzulatuson, vagyis valami "mogottes" szandek van a kerdesben. Szivesen!
laki, 2012-02-19 13:28:24
Tisztelt Dr.PdK!Szeretném a segítségét kérni.A kérdésem az lenne,hogy a kanadai munkavállalási engedélyen (temporary work visa)feltüntetik az útlevél számát is vagy nem?Köszönöm:laki
laki, 2012-02-16 12:34:33
Nagyon szívesen.
, 2012-02-15 21:58:48
laki!köszönöm szépen, aranyos vagy, hogy válaszoltál!
laki, 2012-02-15 19:37:18
Még csak annyit,hogy én egy nagyon jópofa hivatalnokot fogtam ki,mivel addig nem engedett el,amíg nem tudta kimondani magyarul azt,hogy horgászni.Amúgy 10 perc volt az egész.
laki, 2012-02-15 19:32:39
Tisztelt Zsanett! Maximum 6 hónap,de a bevándorlási hivatalnok ennél rövidebb időt is pecsételhet az útlevélbe.Saját eset:én 6 hónapra kaptam,viszont akik velem eggyüt érkeztek egypár nap eltéréssel,szinte mindenki 2-3 hetet kapott.Tehát szimpátia az egész és szavahihető beutazási indok.A 2-3 hetet kapók mind azt mondták,hogy Torontót szeretnék megnézni,én viszont horgászni mentem és kaptam 6 hónapot.Az igazsághoz tartozik,hogy ez 12 éve volt.
Zsanett, 2012-02-15 16:57:56
Menni fogok Kanadába rokonokhoz,barátokhoz!Az lenne a kérdésem, hogy turistaként mennyi időt tölthetek el ott,hogy haza tudja jönni Magyarországra és később vissza tudja menni megint Kanadába?!
valasz Lacinak, 2012-01-27 23:26:28
nincs mit! egy konzul meg ha be is hivnak nem fog tudni letesztelni, hogy minden szempontbol megfelelsz-e a leirtaknak. a kovetelmeny nyelvvizsgak viszont igen, szoval anelkul sajnos nem negyon tudsz beirni pontot, mar ha skilled workerrel mesz.
| Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
| Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|